Özgü Namal'ın acı kaybı

Özgü Namal'ın acı kaybı
Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Ahmet Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i olarak tanınan ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral, bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 4 yıl önce oyunculuğu bırakarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşen Namal’ın eşi Serdar Oral, bugün öğle saatlerinde kalp krizi geçirdi.Çocuklarının bakıcısının fark etmesi üzerine Köyceğiz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Oral, hayatını kaybetti. 

OYUNCULUĞU BIRAKMIŞTI

Özgü Namal 2013-2014 arasında ‘Merhamet’ adlı dizinin ardından tanıştğı  nefes terapisti Serdar Oral ile aşk yaşamaya başlamıştı. Bu aşkla birlikte hayatını değiştiren Özgü Namal oğlu Nefes (5) ile kızı Elem Su'yu (3) dünyaya getirmişti.

Serdar Oral, 2006 yılında Sun Vital Solaryum’un genel müdürlüğünü yaptı. Daha sonra kendisi farklı bir hayat tarzını seçti ve Fethiye’ye yerleşti. Burada uzun süre yoga ve nefes dersleri ile ilgilendi. İki evlilik yapan Oral’ın toplam 3 çocuğu bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.