Özgür Özel kendini inkar etti: "CHP'de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur!"

Özgür Özel kendini inkar etti: "CHP'de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur!"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz "ufak tefek atama hataları" diyerek kabul ettiği akraba atamalarını, "CHP'de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur" sözleriyle yalanladı.

31 Mart Seçimlerinden önce seçimlerden önce AK Parti'yi likayatsız atama ve kayırmacılıkla suçlayarak oy isteyen ve seçimlerden 1. parti çıkan CHP'de, seçimlerden sonra büyük bir akraba ataması çılgınlığı başlamıştı.

Genel Merkez buna karşı "genelge" gönderirken kıyak atamalar genelgeye rağmen devam ediyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısının ardından bir gazetecinin "CHP'li belediyelerde eş, dost ataması" sorusunu yanıtladı.

Özel, "CHP'de bir tane eş, dost, akraba ataması yoktur. Bu yalanlara karşı bu özgüvenle mücadele ettik. Ama AKP'nin belediyelerinde binlerce akraba ataması yıllardır devam ediyor. ATV istiyorsa şunu araştırsın. ATV soracaksa Yunusemre Belediyesi'nde hangi AK Parti milletvekilinin danışmanı 10 yıl boyunca maaş almış onu öğrenecek" dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.