Özgür Özel yine güldürdü: "Atatürk; Bilecik’i sakın ha tekrar geri alın diyor"

Özgür Özel yine güldürdü: "Atatürk; Bilecik’i sakın ha tekrar geri alın diyor"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in" Atatürk Sinop'a gidin, Erzurum'da çalışın, İstanbul'da kaybetmeyin, İzmir'de rekor kırın diyor.” sözleri hemen arkasınki İstanbul Milletvekili Erol Günaydın'ın güldürdü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in “Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor. Atatürk Sinop'a gidin, Erzurum'da çalışın, İstanbul'da kaybetmeyin, İzmir'de rekor kırın diyor” sözleri güldürdü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu

Özel, “Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor. Atatürk; Sinop’a gidin, Erzurum’da çalışın, Tekirdağ’ı kazanın, İstanbul’u kaybetmeyin, İzmir’de rekor kırın, Bilecik’i sakın ha tekrar geri alın diyor.” ifadelerini kullandı.

Özel'in sözlerini bazı vekiller alkışlar meclis grubunu yöneten hemen arkasındaki İstanbul Milletvekili Erol Günaydın'ın güldüğü dikkatlerden kaçmadı.

NEDİN ŞENER'DEN TEPKİ: "YİNE BİR HALTLAR YAPMIŞ ATATÜRK ADINI KULLANIYOR…"

  • Gazeteci Nedin Şener Özgür Özel'in sözleriyle ilgili, "Yine bir haltlar yapmış Atatürk adını kullanıyor… Atatürk, bölücü terörist PKK/DEM ile iş tutun, PKK/HDP’li Demirtaş’a selam yollayın, bölücü operacının elini öpün, PKK/PYD ile mücadele için gerekli tezkereye “hayır” deyin, şehitler için bildiriye imza atmayın, PKK/DEM ile kandil uzlaşması yapın, Tunceli’ye “Dersim”deyin, Çankaya’da FETÖ destekçisini milletvekili yapın, İzmir’den FETÖ övücüsünü vekil yapın da diyor mu?" ifadelerini kullandı.

sdsdsdsds.jpg

ALPAY ÖZALAN: "YÜZSÜZLER"

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ise, "Özgür Özel seçimde hezimete uğrayacağını anlayınca, yine Atatürkçülüğe soyunmuş. Soran olursa "çok vatanseveriz, vatan için canımızı veririz, Atatürk'ün partisiyiz” derler ama Kandil'in çayıyla DEM’lenirler. Yüzsüzler." paylaşımı yaptı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.