Özgür Özel'in memleketinde CHP’nin imdadına Saadet Partisi yetişti!

Özgür Özel'in memleketinde CHP’nin imdadına Saadet Partisi yetişti!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Başkan adayı Zeki Bilgin, seçime Saadet Partisi logosuyla girecek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'da CHP geçtiğimiz seçimde yüzde 55'in üzerinde oy aldığı Saruhanlı'da seçime katılamayacak. CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi.

Özgür Özel'in memleketinde CHP’nin imdadına Saadet Partisi yetişti!

İMDADA SAADET YETİŞTİ

Saruhanlı Belediye Başkanı ve CHP'nin başkan adayı Zeki Bilgin yaşananlarla ilgili ilçe seçim kurulunu suçlarken CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, "Saadet Partisi il başkanımız ile birlikteyiz. Bundan sonraki süreçte daha önceki ittifak ortağımız, şimdi de Türkiye ittifakını kuracağımız Saadet Partisi ile birlikte Zeki Başkanımız Saadet Partisi'nden belediye başkan adaylığı başvurusunu yapacak Saadet Partisi logosu ile."

Açıklamanın ardından Zeki Bilgin'in adaylık başvurusu Saadet Partisi'nde İlçe Seçim Kuruluna yapıldı. Saadet Partisi'nin başkan adayı Sezai Zeytinli ise adaylıktan çekildi.

6'LI MASADA BAŞLAYAN İŞ BİRLİĞİ SÜRÜYOR

CHP listelerinden Meclis'e giren Saadet Partisi, Gelecek Partisi ile TBMM'de grup kurmuş ancak Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatının ardından grup düşmüştü. Bunun üzerine CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Saadet Partisi'ne geçmiş ve vekil sayısı 20'ye tamamlanarak grup yeniden kurulmuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.