Özgüvene ihtiyacımız vardı

Özgüvene ihtiyacımız vardı
Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, takımın iyi bir performans sergilediğini ve bu hafta sonu oynanacak Bugsaş maçını kazanarak üst sıralara yükselmek istediklerini söyledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor’un Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, takımın yükselen performansından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ay, “8 haftalık galibiyet hasretimizde bile iyi futbol oynuyorduk. Sadece skora gitmekte zorluk yaşıyorduk. Onu da Sakaryaspor maçıyla aşıp ilerleyen 3 maçı kazanmasını bildik” dedi.

‘ÖZGÜVEN SORUNUMUZ VARDI’

Takım olarak sezon başından bu yana iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Mehmet Ay, “Biz genç ve mücadeleci bir takımız. Sezon başından beri iyi maçlar çıkardık. Ama bir dönem 8 haftalık bir galibiyet hasretimiz vardı. O süreçte de iyi futbol oynuyorduk ama özgüven eksikliğimiz vardı. Sakaryaspor maçıyla birlikte bunu kazandık ve ilerleyen 3 maçı kazanmasını bildik” diye konuştu.

‘KAÇAN PENALTI MORALİMİZİ BOZDU’

Mehmet Ay, geçen hafta golsüz berabere kalınan Karşıyaka maçı için de, “Geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka ile karşılaştık. 60. dakikada bir penaltı kazandık ve bunu gole çeviremedik. Aslında rakibimiz de bitmişti. Biz penaltı kaçırınca moral olarak düşerken rakibimiz de biraz daha dirençli hale geldi. Penaltıyı kazanmasak ilerleyen dakikalarda rakibimizi yenebilirdik” ifadelerini kullandı.

‘ÜST SIRALARDA YER ALAMAK İSTİYORUZ’

Anadolu Selçukspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay, bu hafta sonu oynanacak Bugsaş maçını kazanmak istediklerini belirterek, “Bugsaş üst grupta yer alan bir takım. Puan olarak da birbirimize yakınız. Rakibimizi yenmemiz halinde biz de üst grupta yer alacağız. Hedefimiz şampiyonluk değil ama üst sıralarda yer almak oyuncularımız için çok önemli” dedi.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.