“Öztürk Keskin, İzmir İçin Önemli Kayıp” ibrahim Murat Gündüz

“Öztürk Keskin, İzmir İçin Önemli Kayıp” ibrahim Murat Gündüz
“Öztürk Keskin, İzmir İçin Önemli Kayıp” ibrahim Murat Gündüz

İzmir’de İyi Parti Birinci Bölgeden 3. Sıra milletvekili adayı olan Öztürk Keskin, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili seçilemedi. İyi Parti, İzmir Birinci Bölgeden yalnızca 2 isim çıkarttığı için Öztürk Keskin ne yazık ki İzmir’den meclise gidecek adayların arasında yer alamadı.

14 Mayıs Pazar günü yapılan seçimlerin ardından oyların sayılması ile birlikte gözler meclise gidecek adaylara dikildi. Seçime İyi Parti İzmir listelerinden giren Öztürk Keskin’in meclise girip girmeyeceği ise çok merak edilen konular arasında yer alıyordu.

img-0701.jpeg

Oyların sayılmasının ardından siyasi partilerin hangi ilde ne kadar milletvekili çıkardığı da belli oldu.

İyi Parti, İzmir Birinci bölgede sadece 2 milletvekili çıkarabildiği için, 3. Sırada yer alan Öztürk Keskin, meclise gidecek milletvekili adayları arasında yer almıyor.

İyi Parti İzmir Birinci Bölge 3. Sıra milletvekili adayı olan Öztürk Keskin, aynı zamanda hayırseverliği ile bilinen bir iş adamı ve İbrahim Murat Gündüz’ün de yakın dostu. Spor camiasının önemli ismi olan İbrahim Murat Gündüz, yakın dostu Öztürk Keskin’i her alanda destekliyordu. Ancak ne yazık ki, seçime İyi Parti İzmir Birinci Bölgeden 3. Sırada giren Öztürk Keskin ne yazık ki İzmir’de seçilemedi.

Öte yandan İyi Parti, İzmir Birinci Bölgeden 2 milletvekili çıkarmayı başardı. İzmir Birinci Bölge için AKP 4 milletvekili, CHP 7 milletvekili, İyi Parti 2 milletvekili ve YSP de 1 milletvekili çıkarabildi. Öztürk Keskin’in parlamentoya gidememesi İzmir için önemli bir kayıp olarak nitelendirildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.