Paket almaya gerek kalmadı! Futbol maçları artık şifresiz!

Paket almaya gerek kalmadı! Futbol maçları artık şifresiz!
 Editör
UEFA’nın kulüp organizasyonları olan Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarının yeni dönem yayıncısı TRT oldu.

Şifreli maçlarda TRT sürprizi geldi. Çok sayıda paket almak zorunda kalan futbolseverler önümüzdeki 3 sezonda maçları şifresiz izleyecek.

TRT, 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 sezonlarında düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarına ev sahipliği yapacak.

TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TRT, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi maçlarının 3 sezon boyunca tek yayıncısı oldu. TRT tarihindeki bu ilki yaşamaktan ve yaşatmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’nin kamu yayıncısı olarak, futbol heyecanını ülkemizin her köşesine yayacak olmak, bizler için bir gurur vesilesi. Futbol ile birlikte sporun her branşında turnuvaları izleyicilerimizle buluşturmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.