Palandöken'de Güneşli Havada Kayak Keyfi

Palandöken'de Güneşli Havada Kayak Keyfi
ERZURUM (AA) - Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'de, yerli ve yabancı turistler güneşli havada kayak yapmanın keyfini yaşadı.Yıl boyunca...

ERZURUM (AA) - Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'de, yerli ve yabancı turistler güneşli havada kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Yıl boyunca çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Palandöken Kayak Merkezi'nde, kentte etkili olan yağışın ardından kar kalınlığı 83 santimetreye ulaştı.

Hafta sonu tatilini fırsat bilerek Palandöken'e gelenler, snowboard yapıp, kızak ve kayakla kayarak gönüllerince eğlendi.

Renkli görüntülerin oluştuğu pistlerde genç, yaşlı, çocuk, her kesimden çok sayıda ziyaretçi, güneşli havada hafta sonunu değerlendirerek kayak yaptı.

Hava sıcaklığının ortalama sıfırın altında 6 derece olduğu Palandöken Kayak Merkezi'ne gelen turistler, pistlerde yoğunluk oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.