Pandemi dönemi boş geçirilmedi

Pandemi dönemi boş geçirilmedi
Konya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu, pandemi döneminde 3 önemli projeye imza attıklarını söyledi.

 

 

Konya Basketbol İl Temsilcisi Hakan Kuşçu, pandemi döneminde 3 önemli projeye imza attıklarını söyledi. İl temsilciliği faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Kuşçu, “Covid-19 sürecinde belirli yaş kategorilerindeki müsabakalarımız yarım kalmış ve bilim kurulu tavsiyesi ve hastalık riski devam ettiği için sezonun kalan kısmını iptal etme kararı almıştık. Konya basketbol il temsilciliği olarak sezonu yarım kalan evlerinde sabırla bekleyen çocuklarımız için 3 aşamalı bir proje geliştirdik. U10, U11, U12 yaş kategorisindeki yaklaşık 780 sporcumuzun tamamına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan madalya ve ismine özel katılım belgesi veriyoruz. Ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonumuza başvurarak, 780 sporcu için federasyon başkanımız imzalı başarı belgesi verilmesini talep ettik. Onlar da bu konuyla ilgili çalışma başlattıklarını ve her bir sporcunun lisans numarasını girerek alacakları, elektronik ortamda paylaşabilecekleri ve hatıra olarak saklayabilecekleri başarı belgelerini en kısa sürede hazırlayacaklarını söylediler” dedi.

 Kuşçu, Konya’nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından İsmet Karababa’nın kitabını da sporculara dağıtacaklarını sözlerine ekleyerek, “Dünya Fair Play ödülünü alan ilk Türk unvanını alan İsmet Karababa’nın ‘Bay Fair Play’ adlı Fair Play ruhunu anlatan kitabını 780 sporcumuzun tamamına hediye etmeyi düşündük. Kitapların tamamı Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilerek bizlere teslim edilecek. Bizler de geleceğimizin teminatı olan sporcularımıza bu 3 ödülü teslim edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.