Parkede Konyaspor zamanı

Parkede Konyaspor zamanı
Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, kulüp bünyesinde basketbol şubesinin olması için yoğun çaba sarf ederken, Selçuklu Basketbol’un yarışmacı haklarını Konyaspor’a alarak mutlu sona ulaştı. Kulluk, TBF ve kent yöneticileri nezdinde yürüttüğü görüşmeler

Atiker Konyaspor yöneticileri ile Selçuklu Basketbol kulübü arasında haftalardır süren görüşme trafiğine Pusula Gazetesi tanıklık etti. Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, kulüplerin hukuk danışmanları arasında süren fikir alışverişleri, pazarlıklar sonucunu verdi ve artık Konyaspor’un basketbol branşı hayata geçiyor.

PROTOKOL İMZALANDI

Atiker Konyaspor kulübü, bir protokol metni hazırlayarak Selçuklu Basketbol’un takıma devri için protokol hazırladı. Başkan Kulluk, hazırlanan protokolü Selçuklu Basketbol ve yerel yöneticilere sunarken, protokol kabul edildi. Protokolün ardından İstanbul’a çıkartma yapan Hilmi Kulluk ve yöneticiler, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve federasyon hukukçularından da oluru aldı. Dünkü federasyon toplantısında onay çıkarken, kulübün devralma işlemleri de başladı.

YEŞİL BEYAZ ÇIKACAKLAR

Gelişmeler ışığında Selçuklu Basketbol antrenmanını takip eden Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır ve yöneticiler, takımın bundan sonra giyeceği çift başlı kartal amblemli yeşil-beyaz formalar için oyunculardan tek tek ölçü aldı. Teknik heyet için de ölçü alınırken, lig bitmeden Selçuklu Basketbol, Atiker Konyaspor olarak parkeye çıkacak.

BAŞKANDAN SIKI PAZARLIK

Atiker Konyaspor ile Selçuklu Basketbol’un haklarının devri için protokol görüşmeleri sürerken, iki tarafından arasında en çok tartışılan konu borçlar oldu. Bu konuda Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, oldukça sıkı pazarlık ederken, sezon sonuna kadar sporcuların ve teknik heyetin alacakları ve maaşları Atiker Konyaspor’un, SSK, vergi ve stopaj gibi resmi borçların ise Selçuklu Basket yönetimi tarafından ödenmesi kararlaştırıldı.

BASKETBOLU YAŞATACAĞIZ

Parkeye yeşil-beyazlı forma ve Atiker Konyaspor ismiyle çıkmaya hazırlanan takımın her geçen yıl çıtayı biraz daha yukarıya çıkaracağını söyleyen Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, fedakarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirdi. Kulluk, bir süredir Konyaspor’a bir branş daha kazandırmak için emek verdiklerini bu emeğin karşılığını elde edilecek başarı ve tribünlerin dolmasıyla alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum