Pasteria, kendine özgü lezzetleriyle hizmete girdi

Pasteria, kendine özgü lezzetleriyle hizmete girdi
Konya pastane ve pastacılık sektörüne yeni bir ivme kazandırma hedefiyle Pasteria Pasta Sanatı Butik Ekmek, Şeker Mahallesi, Şehir Ömer Halisdemir Caddesi’nde dualarla açıldı.

Pasteria, kendine özgü lezzetleriyle hizmete girdi

Konya pastane ve pastacılık sektörüne yeni bir ivme kazandırma hedefiyle Pasteria Pasta Sanatı Butik Ekmek, Şeker Mahallesi, Şehir Ömer Halisdemir Caddesi’nde dualarla açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışta konuşan Pasteria Pasta Sanatı Butik Ekmek Sahiplerinden Abdullah Eser, yıllardır inşaat sektöründe yer aldığını, Pasteria ile birlikte gıda sektöründe de hizmet vermeye devam edeceklerini ifade ederek, “Pastane sektöründe bize ortaklık edecek, bilgi ve tecrübeleri ile işyerimizi güçlendirecek Pasta Şefimiz Mehmet Erdemir ile yola çıktık. Kendimize özgün lezzetlerimizle iddialıyız. İş yerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2022-03-26-at-15-50-49.jpeg

Yeni nesil ürünler

18 yıldır pastane sektöründe yer aldığını ifade eden Pasteria Pasta Sanatı Butik Ekmek Sahiplerinden Pasta Şefi Mehmet Erdemir ise, “Abdullah Bey ile 25 yıllık dostluk ve arkadaşlığımız var. Kendisi sektöre girmek istedi. Biz de beraber değerlendirmek istedik ve yola çıktık. İnşallah uzun yıllar büyüyerek, daha çok insana istihdam sağlayarak ve hizmet ederek yolumuza devam etmeyi istiyoruz. Butik pastane olarak hizmet vereceğiz. Ürünlerimizin hiçbirisi birbirinin aynısı değil. Pastalarımızın içeriği, süslemeleri, tadı kendine has olacak. Paket ürünlerimiz var. Yeni nesil ürünler. Kek pastalarımız, kavanozlu ürünlerimiz var. Bu saydığımız ürünler 2-3 yıldır sektörde yer alan, yeni yeni tüketici tarafından tanınan ürünler. İnşallah mesleki manada eksiksiz bir şekilde hizmet edeceğiz. Amacımız en kaliteli ürünleri damak zevkine uygun olarak vatandaşlarımızla buluşturmak. Tatlı ve pastalarımızda birinci sınıf malzeme kullanıyoruz” diye konuştu.

whatsapp-image-2022-03-26-at-15-50-50.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.