Patlamada ölenlerin kimlikleri belli oldu

Patlamada ölenlerin kimlikleri belli oldu
Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 86 kişinin kimlikleri belli oldu.

ANKARA SALDIRISINDA AYDIN’DAN EYLEME GİDEN İKİ KİŞİ ÖLDÜ 1 KİŞİ YARALANDI

Ankara Tren Garı kavşağında bu sabah meydana gelen canlı bomba faciasında, Aydın'dan eyleme giden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ankara'da, KESK, DİSK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği'nin düzenlediği "Emek, Barış, Demokrasi" mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde meydana gelen patlamada; Didimli Elif Kanlıoğlu (20) ve Canberk Bakış (19) hayatını kaybetti. Faciada aynı grupta bulunan Duygu Hardal'ın (25) da kaburgalarından yaralandığı öğrenildi.

Emek Partisi (EMEP) Aydın İl Yöneticisi Ümit Kanlıoğlu'nun kızı Elif Kanlıoğlu, Ankara'da tren garına giden köprü altında gerçekleşen canlı bomba saldırısında hayatını kaybetti. Didim'de özel bir sürücü kursunun sahibi olan Ümit Kanlıoğlu'nun kızı Elif Kanlıoğlu’nun, Mersin Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü ve Ankara'da düzenlenen Emek, Barış ve Demokrasi mitingine katılmak için Didim'e gelerek Ankara'ya gittiği öğrenildi. Ölen Elif Kanlıoğlu'nun cenazesinin Keçiören Adli Tıp Kurumu Morgu'nda bulunduğu bildirildi. Mersin Üniversitesi Yabancı Dil Yüksekokulu 2. sınıf öğrencisi olan genç kızın, emekli olan babası Ümit Kanlıoğlu ile beraber eylemde olduğu belirtilirken, aynı eyleme Didim'den giden Duygu Hardal (25) kaburgalarından yaralanırken, Canberk Bakış'ın (19) ise yaralı olarak kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde öldüğü belirtildi. Bakış'ın cenazesi, Numune Hastanesi'nden Gata Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Canberk Bakış'ın CHP Malatya Gençlik Örgütü'ne üye olduğu fakat Aydın'da Adnan Menderes Üniversitesi'nde okuduğu için Aydın EMEP Partisi grubuyla Ankara'ya gittiği belirlendi.
Didim'den miting için Ankara'ya giden 2 otobüsün Aydın'a doğru yola çıktığı belirtilirken, yaşamını yitiren Elif Kanlıoğlu'nun yakın çevresi cenazenin memleketi Artvin'de defnedileceğini açıkladı. Öte yandan, mitinge Denizli'den EMEP grubuyla birlikte giden ve saldırıda ağır yaralanan EMEP İl Yönetim Yönetim Kurulu Üyesi 24 yaşındaki Korkmaz Tedik'in de kaldırıldığı hastanede öldüğü belirlendi. 

ANKARA’DAKİ PATLAMA’DA ÖLENLERDEN 5’İ MALATYALI

Ankara’da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden 86 kişiden 5’inin Malatyalı olduğu öğrenildi.
Ankara’yı kana bulayan 2 ayrı bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerden 5’inin Malatya’dan giden grupta yer aldığı öğrenildi. Ankara’daki barış mitingine katılmak üzere Malatya’dan giden Birleşik Taşımacılık Sendikası(BTS) Eski Öaşkanı Kasım Otur, CHP Malatya Gençlik Kolları üyeleri Eren Akın, Gülbahar Aydeniz(31), Onur Tan ile mitinge Üniversite okuduğu Eskişehir’den katılan Canberk Bakış’ın bombalı saldırıda hayatlarını kaybettiği belirtildi.
Öte yandan miting için Ankara’ya giden 17 kişilik Malatya grubundan 5’inin hayatını kaybettiği tespit edilirken geri kalan 12 kişiden ise halen haber alınamadığı öğrenildi.

Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, terör saldırısında hayatını kaybeden 52 kişinin isimlerini açıkladı.

İşte patlamada ölen 52 kişinin kimlikleri:

1- Abdülkadir UYAN

2- Metin KÜRKLÜ

3- Gökhan AKMAN

4- Orhan IŞIKTAŞ

5- Yılmaz ELMASCAN

6- Gökmen DALMAÇ

7- Elif KANLIOĞLU

8- Hakan Dursun AKALIN

9- Ersin ADSIZ

10- Ayşe DENİZ

11- Fatma ESEN

12- Gülbahar AYDENİZ

13- Eren AKIN

14- Canberk BAKIŞ

15- Nizamettin BAĞCI

16- Kasım OTUR

17- Başak Sidar ÇEVİK

18- Resul YANAR

19- Mehmet Ali KILIÇ

20- Tekin ARSLAN

21- Sezen VURMAZ

22- Dilaver KAHARMAN

23- Umut TAN

24- Dilan SARIKAYA

25- Ali KİTAPÇI

26- İsmail KIZILÇAY

27- Muhammet DEMİR

28- Korkmaz TETİK

29- Onur TAN

30- Osman ERBASAN

31- Emine ERCAN

32- Vedat ERKAN

33- Seyhan YAYLAGÜL

34- Vahdettin ÖZGAN

35- Selim ÖRS

36- Ali Deniz UZATMAZ

37- Firdevs Tat DALMAÇ

38- Vedat ERKAN

39- Günay DOĞAN

40- Berna KOÇ

41- Meryem BULUT

42- Binali KORKMAZ

43- Feyyaz DENİZ

44- Mehmet Zakir KARABULUT

45- Dicle DELİ

46- Leyla ÇİÇEK

47- Ebru MAVİ

48- Ziya SAYGIN

49- Metin PEŞMAN

50- Mesut MAK

51- Hacı KIVRAK

52- Gözde ARSLAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.