Pazar yerine dezenfeksiyon tüneli

Pazar yerine  dezenfeksiyon tüneli
Ilgın Belediyesi, kapalı sebze pazarına dezenfeksiyon tüneli kurdu.Pazara giren vatandaşların ilk olarak ateşi kontrol edilip dezenfekte tünelinden pazara giriş yapmaları sağlanıyor. Ayrıca pazar alanında esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven ..

Ilgın Belediyesi, kapalı sebze pazarına dezenfeksiyon tüneli kurdu. Pazara giren vatandaşların ilk olarak ateşi kontrol edilip dezenfekte tünelinden pazara giriş yapmaları sağlanıyor. Ayrıca pazar alanında esnaf ve vatandaşlara maske ve eldiven dağıtılıyor.

HEMŞEHRİLERİMİZİN SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ

Korona virüsün yayılmasının önlenmesi ve vatandaşların sağlığının korunması için alınan tedbirleri, ilk günden itibaren yoğun bir şekilde uyguladıklarını belirten Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, ilçe genelinde de yoğun bir dezenfekte işlemi yürüttüklerini söyledi.

Başkan Ertaş, "Bizim için hemşehrilerimizin sağlığı çok önemli. Bu konuda elimizden geleni yapıyoruz. Hemşehrilerimden de kendi sağlıkları için tüm bu önlemlere ve kurallara uymalarını rica ediyorum. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın ve aldığımız tedbirlere uyun. Bu hepimizin mücadelesi. İnşallah hep birlikte bu işin üstesinden geleceğiz." dedi. Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.