Pedallar sezona hızlı başladı

Pedallar sezona hızlı başladı
Türkiye Bisiklet Federasyonu 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan “Sezon Açılışı Yol Yarışları” Alanya’da yapıldı. Yarışlar 9 kategoride yapılırken toplamda 450 sporcu pedal çevirdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan “Sezon Açılışı Yol Yarışları” Alanya’da yapıldı. Yarışlar 9 kategoride yapılırken toplamda 450 sporcu pedal çevirdi. 2016 Yaz Olimpiyatları’na katılacak milli sporcu sayısının belirlenmesinde önem arz eden yarışlara ilimiz sporcuları damga vurdu. Yıldızlarda Gençlikspor’dan Serhat Mercan hem yol yarışında hem de kriteryumda birinci olurken, Yıldız A kriteryumda Selçuklu Belediyespor’dan Onur Maral ikincilik aldı. Gençlikspor takımlar klasmanında ilk sırayı elde etti. Yıldız B Yol Yarışı’nda Konya Büyükşehir’den A. Samet Çekirdek, kriteryumda ise Çatalhüyük Çumra’dan Atilla Selçuk tüm rakiplerini geride bıraktı.  Yıldız B’de takım sıralamış ise Konya BB, Selçuklu Belediye ve Ç. Çumra şeklinde oluştu.

Genç Erkekler’de  ise Torku Şekerspor rüzgarı esti. Tüm dereceleri yeşil-beyazlı ekibin sporcuları paylaşırken Torku Şekerspor büyüklerde de Muhammet Atalay, B. Baki Akırşan, Nazım Bakırcı, İsmail Aksoy ve Ahmet Örken ile dereceleri rakiplerine kaptırmadı. (Spor Servisi) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.