Pekyatırmacı’dan Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Pekyatırmacı’dan Öğrencilere Sürpriz Ziyaret
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  Selçuklu’da  yaz Kuran Kursu eğitimi alan öğrencileri  Genç KOMEK Yaz Okulu’nda  ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  Selçuklu’da  yaz Kuran Kursu eğitimi alan öğrencileri  Genç KOMEK Yaz Okulu’nda  ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya İl Müftülüğü ve merkez ilçe Belediyeleri ile ortaklaşa düzenlenen Genç KOMEK Yaz Okulu’nda Selçuklu’da Yaz Kuran Kursunda eğitim alan öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek çocuklarla birlikte çeşitli etkinliklere katıldı. Eğlenceli vakit geçiren çocukların oyunlarına katılan ve çocuklarla sohbet eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  böyle ortamlarda  çocukların yaz mevsimini en iyi şekilde değerlendirdiklerini, güzel bir eğitim ortamında yeni arkadaşlıkların kurduklarını  görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Kaliteli bir eğitimin yanı sıra en güzel eğlenceli vakitlerin de yaz kurslarında geçtiğine dikkat çeken Başkan Pekyatırmacı,yaz okullarına katılan çocukları tebrik ederek, başarılarının hem örgün eğitim aldıkları okullarında hem de sosyal hayatlarında artarak sürmesini temenni etti.

Selçuklu’da Yaz Kuran Kursu eğitimi alan öğrencileri Genç KOMEK Yaz Okulu’nda  ziyaret eden  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya,Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Eğitim Daire Başkanı Alper Oral, yaz okulu eğitmenleri ve kuran kursu öğretmenleri eşlik etti.

“Aldığınız Bu Eğitimler Sosyal Hayatınıza Doğrudan Etki Edecektir”

Yaz okullarında alınan eğitimlerin sosyal hayata doğrudan etki edeceğini vurgulayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Yaz Okulunda planlanan aktivitelerin eğitimin bir parçası olduğunu, eğlenerek öğrenme modeli ile kişisel gelişime, bilgi ve becerilerin artırılmasına önemli derecede etki edeceğini belirtti. Yaz kurslarında öğrenilen bilgilerin unutulmaması ve daha da geliştirilme noktasında öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Pekyatırmacı,  öğrencileri büyük bir azimle çalışmaya, kitap okumaya ve spor yapmaya davet etti. Alışkanlıkların küçük yaşlarda kazanıldığına dikkat çeken Başkan Pekyatırmacı, “Sosyal hayatta başarılarınızı artıracak en temel unsurlardan bir tanesi okumaktır. Yaz tatilinizi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Kuran kurslarında öğrendiğiniz temel dini bilgilerin üzerine yeni bilgiler eklemeye çalışın. Kuranı Kerimi okumayı öğrendiyseniz mutlaka her gün her hafta okumaya gayret edin. Düzenli olarak kitap okumayı ihmal etmeyin. Size uygun olan beğendiğiniz bir spor dalında kendinizi geliştirin. Her zaman güzel alışkanlıkların güzel arkadaşlıkların örneğini oluşturun. Aile büyüklerinizi ve akrabalarınızı mutlaka ziyaret edin, onların hayır dualarını alın” dedi.

Selçuklu’da Yaz Kuran Kursu eğitimi alan 7-16 yaş arası öğrencilerin Genç KOMEK Yaz Okulunda  aktivitelerine katılan Başkan Pekyatırmacı, 14 farklı oyun parkında takım halinde yarışan öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Ortalama günlük 400 çocuğun hizmet aldığı Yaz Okullarının 9 Ağustos 2019 tarihine kadar süreceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.