Pendik'te cinayet

Pendik'te cinayet
Bir kişiyi bıçakla öldürdüğü iddia edilen 2 şüpheli gözaltına alındı- Şüphelilerin, kendilerinden 13 Şubat'tan bu yana haber alınamayan Türkmenistan uyruklu 2 kadını da öldürme ihtimali üzerinde duruluyor

İSTANBUL (AA) - Pendik'te bir kişiyi öldürdüğü iddia edilen 2 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 13 Şubat'ta, Kaynarca'da oturan Atalay Karaca'dan haber alamayan yakınları, eve çilingir yardımıyla girdi. Evde Karaca'yı çarşafa sarılı halde gören yakınları, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Karaca'nın bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi neticesinde evden 2'si kadın 4 kişinin çıktığını tespit etti. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, bu kişilerin Y.D. (26), F.Y. (25) ile Türkmenistan uyruklu kadınlar M.M.(28) ve M.Y. (35) olduğunu belirledi.

Teknik ve fiziki takibini sürdüren polis Y.D. ile F.Y'yi gözaltına aldı.

Şüpheliler suçlamaları reddederken, M.M. ve M.Y'yi Bartın'a giderken kavga ettikleri için Bolu'da indirdiklerini söyledi. Polis ekipleri 4 kişinin telefon sinyallerini incelediğinde, 13 Şubat'ta hepsinin Bartın'da aynı arazide olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri 2 şüphelinin Türkmenistan uyruklu 2 kadını, Karaca'nın cinayetini itiraf etmemeleri için öldürdüğünü değerlendirirken, Bartın'da tespit edilen arazide kemik arama çalışmaları yapılıyor.

Ayrıca şüphelilerin Bartın'a gittikleri araçta yapılan luminal incelemede, kan tepkimesine neden olacak maddeler gözlemlenirken, kanın kimlere ait olduğu Kriminal Polis Laboratuvarında yapılacak biyolojik inceleme sonucunda netlik kazanacak.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Öte yandan M.Y'nin Türkmenistan'da yaşayan ailesinin, konsolosluk aracılığıyla 13 Şubat'ta kayıp başvurusu yaptığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.