Pentagram "Akustik" Şarkılarıyla Sahne Alacak

Pentagram "Akustik" Şarkılarıyla Sahne Alacak
Gökalp Ergen, Tarkan Gözübüyük, Hakan Utangaç, Metin Türkcan, Cenk Ünnü, Demir Demirkan, Ogün Sanlısoy, Murat İlkan ve Ozan Tügen'den oluşan grup, "Vestel Gururla Yerli Konserleri" kapsamında 19 Aralık'ta Zorlu PSM'de sahneye çıkacak

İSTANBUL (AA) - Bu yıl 30. yaşını "Akustik" albümüyle kutlayan Pentagram, turne kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşacak.

Grup, "Vestel Gururla Yerli Konserleri" kapsamında 19 Aralık'ta Zorlu PSM'de sahneye çıkacak.

Dinleyicilerin geçmişte bir yolculuğa çıkması hedeflenen bu özel konserde, grupla birlikte neyzen İlhan Barutçu ve sürpriz konuklar da yer alacak.

Sony Music etiketiyle yayınlanan Akustik albümlerinde, 11 şarkının akustik versiyonuna yer veren grup, yıl boyu verdikleri konserlerde şarkı listelerine ekledikleri diğer şarkılarını da bu konserde seslendirecek.

Gökalp Ergen, Tarkan Gözübüyük, Hakan Utangaç, Metin Türkcan ve Cenk Ünnü'den oluşan gruba, yolu Pentagram'dan geçen Demir Demirkan, Ogün Sanlısoy, Murat İlkan ve Ozan Tügen eşlik edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.