Pereira'dan Umut Bulut'a başsağlığı

Pereira'dan Umut Bulut'a başsağlığı
- Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, geçen ay Ankara'da yaşanan terör saldırısında babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'a derbi öncesi başsağlığı diledi


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, geçen ay Ankara'da yaşanan terör saldırısında babasını kaybeden Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'a başsağlığı diledi.

Pereira, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'la Türk Telekom Arena'da oynayacakları derbi maçtan önce anlamlı bir davranışta bulundu.

Karşılaşmanın başlamasına yaklaşık 2 saat kala Türk Telekom Arena'nın zemininde incelemede bulunan Pereira, daha sonra içeriye girerek Galatasaray'ın soyunma odasına doğru gitti. Portekizli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın soyunma odası önünde, bir araya geldiği Umut Bulat'a, tercüman Deniz Sarıtaç aracılığıyla başsağlığı dileklerini iletti.

Görüşmede Umut'un yanında Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün de bulundu. Başsağlığı dileğinden sonra Pereira, Umut'a sarıldı.

Öte yandan Pereira, saha zeminini incelediği sırada Galatasaraylı taraftarların protestosuyla karşılaştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.