PES ETTİ

PES ETTİ
Aykut Kocaman ile yaşanan her problemin arkasından “Biz hocamızdan memnunuz, hatta 2 yıllık daha teklif yaptık” açıklamalarıyla gündeme gelen Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan sonunda pes etti

Özellikle ligin ikinci yarısında saha kenarı ve yönetim arasında gerilimin arttığı Atiker Konyaspor’da başkan Ahmet Şan, birkaç gündür ortamı rahatlatmaya çalışsa da geç kaldığının farkına vardı. Şan, daha önce yapılan sözlü ve yazılı açıklamaların hemen ardından hocayla uzun yıllar çalışmak istediklerini belirtirken, son açıklamasıyla bunun gerçekleşmeyeceğini söyledi.  

UMUDUNU YİTİRDİ

Hocanın yeni sözleşme imzalamasının imkansız olduğunu belirten Şan, şöyle devam etti: “Fenerbahçe tarafından hocamızın transferi için herhangi bir girişim olmadı. Hocamızın bir yıl daha sözleşmesi var. İki yıl da uzatmak için teklifte bulunmuştuk ama zannedersem o şu anda gerçekleşmez.”

ÖZEL NEDENİ OLABİLİR

Fenerbahçe ile Aykut Kocaman’ın adının anılmasının “doğal” olduğunu belirten Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, “Hocamız, Fenerbahçe’de gol kralı olmuş, şampiyonluk yaşamış birisi. Normaldir ancak biz de Konyaspor olarak hocamızı bırakmak istemiyoruz. Çok özel nedenleri var belki. Onları zamanı geldiğinde konuşacağız. Eğer vazgeçilemeyecek bir durum olursa, bize en büyük başarıyı yaşatmış olan hocamızı en iyi şekilde uğurlamak isteriz” dedi.

TARAFTARA BARIŞ ÇUBUĞU

Son zamanlarda yaptığı açıklamalar, oğlunun sosyal medya paylaşımları, yönetici seçimleri gibi hareketlerinden dolayı taraftarla arası açılan Şan, taraftara da barış çubuğu uzattı. Konyaspor taraftarının çok değiştiğini söyleyen Şan, “Milli maçlar, Konya'daki futbol taraftarlığını da değiştirdi. İki senedir olumsuz tezahürat, küfür yok. Bunu başardık. 30 bin kombinesi, 100 bini aşkın Passolig’i bulunan bir taraftar grubuna sahip olduk. Bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum