Petekçiler güne KAAN şokuyla uyandı! KAAN uçtu sosyal medya yıkıldı!

Petekçiler güne KAAN şokuyla uyandı! KAAN uçtu sosyal medya yıkıldı!
Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden KAAN, ilk uçuşunu yaptı. Cumhuriyet'in KAAN'ın bir parçasını "kalorifer peteğine" benzettiği haber gündem oldu

Türkiye'nin kalkınmasına karşı çıkarak teknoloji hamlelerini karalamaya çalışırken bunu yaprken de gülünç duruma düşen malum kesimde şimdi de KAAN şoku yaşanıyor.

AB ülkeleri de dahil 35 ülkeye ihraç dilen İHA ve SİHA'lara planör, Togg'a İtalya'da üretiliyor diyerek karalaymaya çalışan malum muhalefet KAAN şokuyla güne uyandı.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı koordinasyonunda Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden KAAN, ilk uçuşunu yaptı.

Dırlatma koltuğu testleri, tam boy statik testi, kontrol yüzeylerinin atalet ve statik testleri, iniş takımı düşürme testleri, sistem entegrasyon laboratuvarında aviyonik sistem testleri, yakıt testleri gibi aşamaları tamamlayan KAAN, ilk uçuşunu bu sabah gerçekleştirdi.

KALORİFER PETEĞİNDEN BAŞKA BİRŞEY GÖRMEYİNCE..

Envantere girdiğinde 5. nesil hatta 6. nesil savaş uçağına evrilmiş bir uçak olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne büyük güç katacak KAAN da benzer karalama ve itibarsızlaştırma kampanyalarına maruz kalmıştı.

gg17n-4xkaqui8a-1.jpg

Cumhuriyet, 2021 yılında KAAN'ın bir parçasını alarak, "Yerli uçağın ilk parçası tartışma yarattı: Kalorifer peteği gibi" başlığıyla haber yapmıştı.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

KAAN'ın Türk Milletini gururlandıran ilk uçuşu sonrası sosyal medya yıkıldı.

asdfasdfsdffd.jpg

fdsfsfsdf.jpg

sasasasasa.jpg

adasdasd.jpg

asdfsdfsdfsdf.jpg

fdfdsfsdf.jpg

asfsdfsdf.jpg

asasasas.jpg

untitled-3.jpg

lklslslsls.jpg

1232323.jpg

asdadad.jpg

untitled-1.jpg

6666.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.