PFDK'dan 10 Süper Lig Kulübüne İhtar
Yayınlanma:
Güncelleme:
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Spor Toto Süper Lig'den 10 kulübe "Futbol Menajerleri İle Çalışma Talimatı"na uymadıkları gerekçesiyle ihtar verdi
Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından, Galatasaray, Trabzonspor, Medipol Başakşehir, Akhisarspor, Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor, Bursaspor, Çaykur Rizespor ve Evkur Yeni Malatyaspor'a ihtar verildi.
Açıklamada, bu 10 kulübün TFF'ye tescilli olmayan menajerlerle çalışılması gerekçesiyle ihtar verildiği belirtildi.
Trabzonspor, Antalyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Bursaspor kulüpleri vizesi olmayan menajerle çalışılması nedeniyle ayrıca ihtar aldı.
Öte yandan, Spor Toto 1. Lig'den de Gençlerbirliği, Gazişehir Gaziantep, Kardemir Karabükspor ve Osmanlıspor kulüplerine de ihtar verildi.
Kaynak:Anadolu Ajansı
Resmi İlanlar
SPOR

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.