Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:
"İstanbul'daki serinin ilk maçını kazanarak İzmir'e avantajla dönmek için ne gerekiyorsa yapacağız"

İZMİR (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinin ilk maçında 18 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray Odeabank ile mücadele edecek Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, İzmir'e avantajla dönmek için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Sarıca, yaptığı yazılı açıklamada, Galatasaray Odeabank serisinin kolay geçmeyeceğini kaydetti.

ULEB Avrupa Kupası'nın kazanan rakiplerinin çok formda olduğunu belirten Sarıca, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Elimizden gelinin en iyisini yapıp sahaya takım halinde maksimum enerji koyarak turu geçmek istiyoruz. İstanbul'daki serinin ilk maçını kazanarak İzmir'e avantajla dönmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Umarım güzel bir seri olur. Uzun süredir devam eden eksiklerimiz var ve rakibimiz önünde 4 yabancı oyuncumuzla mücadele edeceğiz. Takım olarak tüm gücümüzü ortaya koyup eksiklerimizi hissetmeden turu geçmek en büyük amacımız olacak."

Sarıca, Genç Erkekler Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda birinciliğe ulaşan genç takımın organizasyonda dirençli bir mücadeleden sergilediğini belirterek, başta oyuncular olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.