PKK'dan CHP'ye tezkere teşekkürü: Hayırlı bir iş yapmıştır

PKK'dan CHP'ye tezkere teşekkürü: Hayırlı bir iş yapmıştır
PKK terör örgütü elebaşı Mustafa Karasu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerektiği takdirde Irak ve Suriye'ye gönderilmesi konusundaki tezkereye hayır oyu vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerektiği takdirde Irak ve Suriye'ye gönderilmesi konusunda Cumhurbaşkanına verilen yetkinin 2 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere, CHP ve HDP'nin "hayır" oylarına karşı AK Parti, MHP ve İYİ Parti ve Memleket Partisinin "evet" oylarıyla TBMM'de kabul edilmişti.

HDP, "hayır" oyu vermeleri yönünde çağrıda bulunduğu CHP'ye bu kararından dolayı teşekkür etmişti. HDP Sözcüsü Ebru Günay, partisinin bunu çok kıymetli bulduğunu söylemişti.

TERÖRİST KARASU: CHP HAYIRLI BİR İŞ YAPTI

CHP'ye bir teşekkür de PKK terör örgütü elebaşı Mustafa Karasu'dan geldi.

Konuyla ilgili örgüt yayın organına açıklamada bulunan PKK elebaşı Mustafa Karasu, "Baktı ki eğer savaş tezkeresine oy verirse iktidar olma iddiasını sürdüremez. Biz iyimser yaklaşarak böyle düşünüyor. Böyle düşünüyorsa doğrudur. Hayırlı bir iş yapmıştır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.