PLAY-OFF AŞKINA

PLAY-OFF AŞKINA
Konya Büyükşehir Belediyespor, Voleybol 1. Ligi’nde play-off hedefini güçlendirmek adına yaptığı transferlerden katkı almaya başladı. Temsilcimiz, yapılan takviyelerin ardından iyi bir çıkış yakaladı ve hedefinde iddialı konuma geldi

Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, play-off için iddiasını sürdürüyor. Sezona bir üst lige çıkabilme hedefini koyan ve buna göre transferlerini gerçekleştiren sarı-siyahlılar, kalan haftalarda sıkıntı yaşamak istemiyor. İlk yarıyı tamamlamasının ardından iyi bir çalışma döneminin ardından ikinci yarıya başlayan temsilcimiz, zaman zaman düşüşler yaşasa da play-off hattından uzaklaşmış değil. Büyükşehir Belediyespor, ilk 4 içerisinde yer almak için bundan sonraki süreçte kayıp istemiyor.

TRANSFERLER UYUM SAĞLIYOR

Sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan sarı-siyahlılar, üst üste iki maçından mağlubiyetle ayrıldı. Temsilcimiz eksik olan bölgelere yaptığı transferlerle yeniden bir çıkış yakaladı. Büyükşehir Belediyespor, lig tecrübesi olan deneyimli smaçörlerden Engin Özbek ve Porto Riko’lu pasör Edgardo Gomez Garcia ile anlaşarak takviyelerini geç kalmadan yaptı. Kısa süre içerisinde takıma uyum sağlayan yeni transferler, son oynanan Anadolu Üniversitesi maçında da takıma katkı sağlayarak galibiyette önemli rol oynadılar.

4 PUANLIK FARK

Sarı-siyahlı ekip, ligde kalan 7 maçının tamamını kazanmanın hesaplarını yapıyor. Zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek temsilcimiz, play-off için puan kaybı yaşamak istemiyor. Şuana kadar 34 puan toplayarak 5. sırada bulunan Konya Büyükşehir Belediyespor, 4. sırada yer alan TFL Altekma ile arasında 4 puan fark bulunuyor. Temsilcimiz, kalan haftalarda rakibinin puan kaybetmesini ve kendisinin de kazanmasını bekleyecek.  (Seda Erciş)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.