Play-off için takviye istedi

Play-off için takviye istedi
Selçuklu Belediyespor Baş Antrenörü Serkan Erdoğan, Bandırma Kırmızı maçının ardından yaptığı değerlendirmede gözünü yumup ağzını açtı. Başarılı teknik adam, “Eğer ilk 4’te kalmak istiyorsak 2 tane önemli oyuncu almamız gerekiyor” dedi

Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor’un Baş Antrenörü Serkan Erdoğan, ligin 16. haftasında iç sahada oynanan ve 66-69 mağlup olunan Bandırma Kırmızı maçının ardından oyun ve takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan yönetimle bir araya gelerek mutlak transfer yapmaları gerektiğini söyledi.

‘ÖNEMLİ MAÇI KAYBETTİK’

Bandırma Kırmızı karşısında kazanmak istediklerini fakat bunu başaramadıklarını ifade eden Serkan Erdoğan, “Çok önemli bir maç oynadık ve kaybettik. Üzgünüz. En önemli oyuncularımızdan Fran Pilepic’in yokluğu bizi çok etkiliyor ve bugün şans bulan genç oyuncuların çok kötü performansı sonrasında da kaçınılmaz bir mağlubiyet aldık” dedi.

‘CİDDİ ANLAMDA 2 OYUNCU ALMALIYIZ’

Serkan Erdoğan, takımın durumuyla ilgili olarak, “Takımda ciddi anlamda 2oyuncunun transfer edilmesi gerekiyor. Çünkü Fran Pilepic’i de kaybedince şu ana kadar eforla kapattığımız eksiklerimiz iyi takımlar karşısında belirgin hale gelmeye başladı” diye konuştu.

‘YÖNETİMLE KONUŞMALIYIZ’

Selçuklu Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı, “Böyle giderse ligin ikinci yarısında daha da sıkıntı yaşayacağız. Ben bunu öngörüyorum. İnşallah kulüp yönetimi oturup konuşup düzgün bir hamleler yaparız. Çünkü Eğer biz ilk 4’te kalmak istiyorsak kesin olarak takviyeler yapmamız gerekiyor. Ve Fran’ın da bir an önce dönmesi gerekir” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.