Play-off’un 12 atlısı, kadroda

Play-off’un 12 atlısı, kadroda
Sezon başında 1. Lig ekiplerinden Altay’a gitmesine rağmen yeniden Konya’ya dönerek Anadolu Selçukspor’un başına geçen teknik direktör Alper Avcı, geçen sezon play-off’u kıl payı kaçırdığı talebelerinden 12 tanesiyle yeniden çalışacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz günlerde hem yönetimsel olarak hem de teknik kadro olarak sıfırlanmıştı. Yeşil-beyazlı takımda, yeni yönetim kurulunun Konyaspor yöneticilerinden oluşturulması planlanırken, teknik ekip konusunda da; sezon başında buradan ayrılarak Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay’a giden Mustafa Alper Avcı ile yeniden anlaşma sağlandı. Dün itibariyle takımın başına geçen Avcı, geçen sezon play-off’u kıl payı kaçırdığı takımından 12 futbolcuyla yeniden çalışma imkanı yakaladı.

12 FUTBOLCUSU KADRODA

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, geride kalan sezon takımını iyi bir şekilde yönetmiş ve Yavru Kartal play-off’a katılmayı kıl payı kaçırmıştı. Yeşil-beyazlı takımda yeniden göreve gelen Alper Avcı, bu jenerasyondan 12 futbolcusunu yeniden takımda görecek. Kaleciler Alp Tutar, Aydın Recep Sayan, sağ bek Alpay Koldaş, stoperler Sertan Yiğenoğlu, Ahmet Önay, orta saha Kadir Kaan Özdemir, Emre Can Atila, kanatlar Süleyman Türkeş, Burak Saban, Ayberk Altan, Alpay Cin ve forvet Ahmet Gökbayrak, bu sezon da Alper Avcı ile çalışma imkanı yakaladı.

15 YENİ FUTBOLCU

Alper Avcı, ikinci Anadolu Selçukspor döneminde 15 yeni futbolcuyla çalışacak. Avcı, Çağatay Kader, Ekrem Kayılıbal, Emre Karaca, Emre Torun, Hüseyin Koç, Kürşat Alparslan Çil, Ongun Deniz Yaldır, Recep Metin, Samet Bulut, Sancar Yıldırım, Sinan Özkara, Vedat Saygı, Yılmaz Kılıç ve Zekeriya Çakırca ile Anadolu Selçukspor kariyerinde bir araya gelecek.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.