Poko mesaisi

Poko mesaisi
Konyaspor, transfer listesinde olan Karabüksporlu Poko da sona geldi. Yeşil-beyazlılar oyuncunun kulübüyle anlaşmaya çok yakın

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor’dan André Biyogo Poko ile de anlaşmak üzere. Yine Karabükspor’dan Yatabare’yi kadrosuna katarak ilk takviyesini yapan yeşil-beyazlılar, Karadeniz ekibinin genç orta sahasıyla da anlaşmak üzere. Poko için Bursaspor, Göztepe gibi Süper Lig ekiplerinin de devrede olduğu biliniyor.

GELECEK VADEDİYOR

Kardemir Karabükspor’un geçtiğimiz sezon başında Fransız devi Bordeaux’tan kadrosuna kattığı Gabonlu oyuncu André Poko, Süper Lig’deki maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. 24 yaşındaki oyuncu, özellikle bu sezon birçok Süper Lig ekibinin transfer listesine girmeyi başardı.

ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Karadeniz ekibinin golcü oyuncusu Mustapha Yatabare’yi renklerine bağlayan Konyaspor, orta sahadaki etkili isimlerinden André Poko’yu da gözüne kestirdi. Yeşil-beyazlılar genç oyuncuyu kadrosuna katarak gelecek adına dev bir yatırım yapmayı hedefliyor. Konyaspor’un oyuncuyla anlaşmaya çok yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

SÜPER LİG’DEN TALİPLERİ VAR

Maddi anlamda kötü günler geçiren Kardemir Karabükspor, elindeki oyunculara gelen iyi teklifleri geri çevirmiyor. Konyaspor’un yanı sıra Süper Lig’in diğer ekiplerinden Bursaspor ve Göztepe de Poko için Karadeniz ekibini kapısını çalarken, nihai bir sonuç alınmadı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.