Poko’nun menajeri fiyat yükseltti

Poko’nun menajeri fiyat yükseltti
Konyaspor yöneticilerinden Fatih Tınmaz, geride kalan Trabzonspor maçı ve transfer süreciyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Tınmaz, Trabzon’a tur için geldiklerini söylerken transfer için de birkaç gün içinde Süper Lig’de forma giyen yabancı bi

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Fatih Tınmaz, Ziraat Türkiye Kupası son 16 rövanş maçında oynanan Trabzonspor maçıyla ilgili olarak, “Buraya inanarak geldik. Takım iyi oynadı. İlk maçı 1-0 kazanarak Trabzon’a avantajlı geldik. Bir beraberlik hatta 2-1’lik mağlubiyet bile bizi bir üst tura çıkaracaktı. Takıma güveniyorduk. Turu geçtiğimiz için mutluyuz” dedi.

‘TAKIMA KATKI SAĞLAYACAK BİRİNİ İSTİYORUZ’

Fatih Tınmaz, devam eden transfer süreciyle ilgili olarak da, “Takıma yeni katılacak arkadaşlarla ikinci yarı bizi daha iyi günlerin bekleyeceğini söyleyebilirim. Yaklaşık 1 aydır futbolcularla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Devre arası transfer dönemi zor bir süreç... Takıma direkt katkı sağlayacak oyuncular üzerinde duruyoruz. Yoksa transfer yapmak kolay... Ama biz takıma geldiği zaman direkt katkı sağlayacak isimler üzerinde duruyoruz. Birkaç gün içince ciddi bir santrfor alacağız” diye konuştu. Tınmaz, oyuncunun Türkiye’de forma giyen yabancı bir oyuncu olduğunu da sözlerine ekledi.

‘SINIRLARI ZORLADIK’

Karabüksporlu Poko’yu takıma katmak için ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Tınmaz, “Biz Poko’yu kadromuza katmayı çok istiyorduk. Verilebilecek en iyi fiyatı da verdik fakat menajeri birkaç kulübü araya katarak fiyat arttırmaya çalıştı. Karşı takım bizim verdiğimiz fiyatın biraz daha üzerinde verdi. Takımımızda belli dengeler var. Bunları bozmak istemiyoruz. Menajer bu takım bunu verdi siz ne verirsiniz gibi yaklaşımlarda bulundu. Bu da hoş olmadı” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

Fatih Tınmaz'dan Trabzon ve transfer açıklaması

Fatih Tınmaz'dan Trabzon ve transfer açıklaması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum