Polis içeri girdi, kahvehanede ortalık karıştı!

Polis içeri girdi, kahvehanede ortalık karıştı!
Kocaeli’de bir kahvehanede yapılan denetimde kumar oynatıldığı tespit edildi. İşletme sahibi hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynayan 4 kişiye toplam 46 bin 416 TL ceza kesildi.

Kocaeli'de bir kahvehaneye yapılan denetimde kumar oynatıldığı tespit edildi. Kumar oynattığı belirlenen 1 kişi hakkında adli işlem başlatılırken, kumar oynayan 4 kişiye toplam 46 bin 416 TL ceza kesildi.

KAHVEHANEDE KUMAR DENETİMİ: 46 BİN TL CEZA

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" suçunun önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda dün Gölcük ilçesinde bulunan ruhsatlı kahvehanede denetim yapıldı. Denetimde M.Ö. isimli şahsın kumar oynattığı tespit edildi. Şüpheli hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 228. maddesi kapsamında adli işlem başlatıldı. Kahvehanede kumar oynadığı belirlenen 4 kişiye ise toplam 46 bin 416 TL idari yaptırım uygulanırken, kumardan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL paraya el konuldu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.