Polis mezuniyet töreni evlilik törenine dönüştü

Polis mezuniyet töreni evlilik törenine dönüştü
Bayburt'ta 8 ay süren eğitimlerin ardından mezun olan 461 Polis Meslek Eğitim Merkezi öğrencisi, meslek yeminlerini edip, kep attı.

Bayburt'ta 8 ay süren eğitimlerin ardından mezun olan 461 Polis için tören düzenlendi. Törene mezuniyet değil mezun olan polislerin evlilik teklifleri damga vurdu.

Mezuniyet heyecanı yaşayan polis adayları, mutluluklarını kep attıktan sonra birbirlerine sarılarak kutladılar. Meslek yeminin edilmesinin, keplerin atılmasının ardından bazı polis adayları ise kız arkadaşlarına evlilik teklif ederek, çifte mutluluk yaşadılar. Beklenmedik sürprizle karşılaşan, evlilik teklifi alan kadınlar ise adeta gördükleri manzara karşısında şoke oldular, heyecandan ne konuşacağını bilemediler.

Mezuniyet törenine evlilik teklifleri damga vurdu

Ödül töreninin ardından taze mezunlar, 8 ayın yorgunluğu oyunlar oynayarak attılar. Erkek arkadaşını mutlu gününde yalnız bırakmayan Gülsüm Özdemir isimli vatandaşa erkek arkadaşı Oğuz Kağan Uğun, herkesin içinde evlilik teklifi etti. Çifte mutluluk yaşayan Uğun ve Özdemir çiftine, Uğun'un polis arkadaşları eşlik etti.

Hem polis olmanın hem de sevdiği kadınla evlenmenin mutluluğunu yaşayan Uğun, okul döneminde evlilik planı yaptığını belirterek, "Okuldayken bugünü planlıyordum. İstediğim iki şey vardı, biri polis olmaktı, diğeri de Gülsüm ile hayatımı birleştirmekti, ikisi de oldu. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Bununla birlikte kız arkadaşına evlilik teklifi eden Samet Kocaer isimli yeni mezuna arkadaşları "Evet desene" sloganları atarak destek verdiler. Mutluluğu yüzünden okunan Kocaer, "Çok heyecanlıyım, hem mezuniyet heyecanı, hem de sevdiğime evlenme teklifi etmenin heyecanını yaşıyorum. Arkadaşlarım yanında, çok mutluyum" dedi. Kocaer'in kız arkadaşı ise, heyecandan konuşamadığını belirterek, bu güzel sürprizi yapanlara teşekkür etti.

Polis mezuniyet töreni evlilik törenine dönüştü

Polis mezuniyet töreni evlilik törenine dönüştü

Polis mezuniyet töreni evlilik törenine dönüştü

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.