Polisi görünce uyuşturucu poşetini pencereden attılar

Polisi görünce uyuşturucu poşetini pencereden attılar
Karapınar'da zehir ticareti yaptığı belirlenen şahıslar araçla seyir halindeyken, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı fırlattı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şahıslar araçla seyir halindeyken, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı fırlattı. Polis ekipleri tarafından poşet bulunurken, araçta bulunan 4 şüpheli de gözaltına alındı.

aw079811-01.jpg

Edinilen bilgiye göre, Karapınar'da uyuşturucu ticareti yapan şahıslar jandarma ekipleri tarafından takibe alındı. Bir süre sonra araç içerisindeki şahıslar, polisi fark etmeleri üzerine uyuşturucu dolu poşeti boş araziye attı. Araç jandarma ekipleri tarafından kontrollü olarak durduruldu. Araç içerisinde bulunan H.Ş., A.K., N.K. ve H.U.A. gözaltına alınırken, şüphelilerin attığı 42 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi dolu poşet de bulunarak el konuldu. Gözaltına alınan 4 şüphelinin karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.