Portakal, Kılıçdaroğlu için özür diledi: "Sevgi işareti yapınca temiz yürekli, güzel insan zannettim!"

Portakal, Kılıçdaroğlu için özür diledi: "Sevgi işareti yapınca temiz yürekli, güzel insan zannettim!"
Fatih Portakal, 28 Mayıs Hezimeti öncesi övgüler düzdüğü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçim hezimeti sonrası sert sözlerle eleştirmeye devam ediyor.

CHP yandaşı Gazeteci Fatih Portakal, 28 Mayıs Hezimeti öncesi övgüler düzdüğü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hezimet sonrası sert sözlerle eleştirmeye devam ediyor.

"Kılıçdaroğlu’nun yalanlarının ortaya çıktı" diyen Fatih Portakal, “Kalp işareti yapınca temiz insan zannettim hiç de öyle değilmiş saflığımdan özür diliyorum” ifadelerini kullandı.

untitled-1-001.jpg

"74 YAŞINDA NAİF İNSAN ZANNETTİM"

Portakal, sosyal medya kanalındaki videosunda şunları söyledi:

"Biz kime güveneceğiz ya dedim. Bizi kandırdılar. Gerçekten kusura bakmayın ama ben de sizlerden özür diliyorum. Umut var zannettim. Naif insan zannettim. Sevgi işareti yapınca temiz yürekli insan zannettim. 74 yaşında hırslarından arınmıştır zannettim. Ama hiç de öyle değilmiş. Ben de sizlerden özür diliyorum. Kendimden de özür diliyorum. Bu kadar saflığımdan özür diliyorum. Ama arıyoruz işte o saflıkta o temizlikte birilerini arıyoruz. Şöyle bir bakıyorsunuz ana muhalefet partisine yani gerçekten kendini temizlemesi gereken en önemli parti."

"HANİ YÜZDE 60 ALIYORDU?"

Fatih Portakal'a tepki gösteren gazeteci , Uluslararası Savunma Uzmanı Yusuf Alabarda, "Yaptığın ankette %60 alıyordu hani? Herkes Kılıçdaroğlu ile elini yıkayıp kendini temize çekme telaşında. Bu DOLCE VITA durumu ancak yeni ikbal kapıları ile mümkün." ifadelerini kullandı

untitled-1-002.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.