Potada geri sayım

Potada geri sayım
Ligde yarın Darüşşafaka Doğuş’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da geri sayım başladı. Yeşil-beyazlıların İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik, play-off hedefini telaffuz etmeye başladıklarını söyledi

Basketbol Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor’da geri sayım başladı. Yarın sahasında lider Darüşşafaka Doğuş’u ağırlayacak olan yeşil-beyazlılar, bu maç için son hazırlıklarını bugün yapacak. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde yapılan antrenmanlarda oyuncuların büyük bir dikkatle çalıştığı gözlemlendi. Ligde lider durumunda bulunan güçlü rakibi karşısında galip gelmek isteyen Dev Kartallar, taraftarlarının da desteği ile bunu başarmayı hedefliyor. Sezonun en dikkat çekici takımlarından biri olmayı başaran Torku Konyaspor, geride kalan haftalarda 15 puan toplayarak zirve yarışında üst sıralarda yer aldı. Öte yandan yarın Selçuklu Belediye Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.

GÖKHAN ÇELİK: ATMOSFER MÜTHİŞ

Torku Konyaspor’un İcra Kurulu Başkanı Gökhan Çelik, üst üste alınan galibiyetlerin motivasyonu üst seviyeye taşıdıklarına dikkat çekerken, play-off hedefini telaffuz etmeye başladıklarını söyledi. Çelik, “Birbirini çok iyi tanıyan, teknik ekibiyle son derece uyumlu çalışan bir takımımız var. Herkes görevini çok iyi biliyor. Arkadaşlık üst düzeyde. Biz de yönetim olarak takımımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Tüm bunlar bir araya gelince de tarihimizin en başarılı başlangıcını yaparak play-off hedefini telaffuz etmeye başladık. 4 maçlık galibiyet serisi takımın güvenini ve motivasyonunu yukarı çıkarttı. Başarıyla birlikte Konyalı basketbol severlerde takımlarına olan desteklerini arttırdılar. Maçlarımızı oynadığımız Selçuklu Spor Salonu’ndaki atmosfer gerçekten müthiş” dedi.

“KONYA KOLAY BİR DEPLASMAN DEĞİL”

Her rakibe saygı duyduklarını da sözlerine ekleyen Çelik, “Bu hafta sonunda averajla lider durumda bulunan Darüşşafaka Doğuş’u konuk edeceğiz. Her rakibe saygı duyuyor ve onları Konya’da en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Sahada ise Konya’nın kolay bir deplasman olmadığını göstermek için mücadele ediyoruz. Geride kalan maçlarda bunu ispatladık. Yarın taraftarlarımızı yine çok güzel bir maç bekliyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.