Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından
Uşak Sportif Başantrenörü Bulkaz:

Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası H Grubu ilk müsabakasında, Belarus'un Tsmoki Minsk takımını yenerek ilk galibiyetini alan Uşak Sportif'te, başantrenör Ozan Bulkaz, Avrupa'da ilk galibiyeti aldıkları için gururlu olduklarını söyledi. 

Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, ilk iki periyotta istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, devrenin ardından istedikleri atışları sayıya çevirerek kazandıklarını söyledi. 

Kazandıkları için gururlu olduklarını ifade eden Bulkaz, "Uşak tarihinin en önemli maçıydı. Rakibimiz basketbol kültürü olan bir takım. Kolay gibi görünse de kolay olmadı. Cumartesi oynadığımız Darüşşafaka maçının ardından  takımızda bazı şeylerin değiştiğini gösterdik. Maçı kazandığımız için gururluyuz. İlk Avrupa maçını kazandık. Ümit ediyorum arkası gelir. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Uşak Sportifli basketbolcu Sertaç Şanlı ise "Bizim için galip gelmek önemliydi. Kazanmak için oynadık, elimizden geleni yaptık. Sonuç bizi umutlandırdı" diye konuştu. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.