Potada maçın ardından

Potada maçın ardından
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Dedas: - "Önemli bir maçı kazandık. Galibiyet serisini devam ettiriyoruz"- Türk Telekom Başantrenörü Bıyıktay: - "Royal Halı Gaziantep maçını unutup ilerleyen haftalardan puanlar alarak rahatlamak istiyoruz"

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Liginde Türk Telekom'u 83-79 yenen Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Stefanos Dedas, önemli bir maçı kazandıklarını ve galibiyet serisini devam ettirdiklerini söyledi.

Dedas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça etkili başladıklarını ancak zaman zaman yaptıkları hataları rakiplerinin iyi değerlendirdiğini dile getirdi.

Son haftalarda etkili oyunlar ortaya koyarak galibiyetler aldıklarını aktaran Dedas, "Önemli bir maçı kazandık. Galibiyet serisini devam ettiriyoruz. Sezonu mümkün olduğunca iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay ise Gaziantep deplasmanına galibiyet parolasıyla geldiklerini, mutlu dönebilmek için maçın bazı bölümlerinde başarılı işler ortaya koyduklarını vurguladı.

Galip gelmeleri halinde alt sıralardan kurtulacaklarına işaret eden Bıyıktay, Royal Halı Gaziantep maçını unutup ilerleyen haftalardan puanlar alarak rahatlamak istediklerini kaydetti.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.