Potada rakip Efes

Potada rakip Efes
Anadolu Efes ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, rakibinin yorgunluğunu değerlendirip galip gelmeyi hedefleyecek. Abdi İpekçi Spor Salon’unda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Lig TV 2’den canlı yayınlanacak

Seda Erciş'in Haberi

Türkiye Basketbol Ligi’nin 26. hafta maçında temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol bugün İstanbul deplasmanında Anadolu Efes’e konuk oluyor. Sezonun bitimine beş hafta kala zorlu bir fikstüre denk gelen ve üst üste güçlü rakiplerle karşılaşacak olan Potanın Kartalları, bugün Anadolu Efes ile karşı kaşıya gelecek. Ligde hedeflediği konuma gelen ve daha üst sıralara çıkarak play-off’lara oynamayı isteyen yeşil-beyazlı ekip, bu zorlu karşılaşmayı kazanarak avantaj elde etmek istiyor. Rakibin önceki gün oynadığı Avrupa maçından yorgunluğunu değerlendirmek isteyen Dev Kartallar, hücum organizasyonlarında da yüksek bir performans sergilemeyi amaçlıyor. Hafta başından bu yana yoğun antrenman programı hazırlayan Başantrenör Aziz Bekir ve yardımcıları, kritik maçın analizini iyi yapmış durumda. Temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmaması ise teknik heyeti sevindirdi. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlarken Lig TV 2’den canlı olarak ekranlara gelecek.

PLAY-OFF İÇİN!

Ligin ikinci yarısına iyi başlayamamasına rağmen hızlı bir çıkış yakalayan Dev Kartallar, arka arkaya aldığı galibiyetler ile play-off hattına yaklaştı. Toplamda 12 galibiyet ile iyi bir konumda olan temsilcimiz, bu avantajını kullanmayı hedefliyor. Zorlu bir fikstüre denk gelmesine rağmen kalan beş maçın üçünü kazanması durumunda play-off’lara adını yazdırabilecek. Bugün Anadolu Efes ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, haftaya ise evinde Fenerbahçe Ülker’i konuk edecek. Sırasıyla Beşiktaş, Türk Telekom ve son hafta Royal Halı Gaziantep ile oynayacak temsilcimiz bu maçlar sonunda ligi tamamlayacak.

FUAT TUZA: “HEYECAN SON HAFTAYA KADAR SÜRECEK”

Anadolu Efes maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tuza, play-off için mücadele son haftalara kadar süreceğinin altını çizdi. Tuza, “Rakibimizin gücünü biliyoruz. Deplasmanda çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Üst üste aldığımız galibiyetlerle tehlikeli bölgeden uzaklaşarak play-off adayı olduk. Bu sezon herkesin herkesi yenebildiği TBL’de play-off adayı da eski sezonlara oranla daha fazla. 30. haftaya kadar sekizinci takımın belli olacağını düşünmüyorum. Normal sezonun son 5 maçında her takımın alacağı galibiyet play-off yolunda çok değerli. Şu anda bizim 12 galibiyetimiz var. Bu sayıyı arttırabileceğimize inanıyor ve takımımızın tarihi bir başarı ile sezonu noktalayacağını umuyorum” dedi.    

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.