Potada rakip Yalova

Potada rakip Yalova
Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 6. haftasında, bugün Semt 77 Yalovaspor’u ağırlayacak

 

 

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin (TBL) 6. haftasında, bugün Semt 77 Yalovaspor’u ağırlayacak. Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, bugünkü maçı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

İYİ BİR TAKIM OLDUK

Yalovasor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Başantrenör Cengiz Karadağ, sezona tahkim vs gibi sorunlarda sıkıntılarla başladıklarını ancak gelinen noktada iyi bir takım olduklarını söyledi. 9 tane transfer 4 tane de Konyalı oyuncu olduğunu ifade eden Karadağ, “Yabancı sıkıntısından dolayı hepsi süre alıyor. Hepsi  özveriyle mücadele ediyor. Bu da gelişimimizi hızlandırdı. Açıkçası kurduğumuz kadro, özellikle kısa rotasyonla oynayan oyuncuların hepsi geçmişinde altyapı milli takımlarda yıllarca oynamış, potansiyelli, geçtiğimiz sezonu 4-5 tanesi Süper Lig’de geçirmiş oyunculardan oluşuyor. Fakat daha yaşları da henüz çok genç, 2 yıl önce burada A takıma çıkardığım oyuncuların hepsi takıma katkı veriyor. Dolayısıyla biz iyi bir takım olduk” dedi.

ÖNEMLİ OLAN ZİRVEDE KALMAK

“Zirvede olmak çok güzel ancak orada kalmak çok zor” diyen Karadağ şu ifadeleri kullandı: “Birbirine inanan, teknik ekibe inanan oyunculara sahibiz. Kulübe çok bağlı ve inanan oyuncu grubu oluşturduk. Bu da teknik ekip olarak bizim işimizi oldukça kolaylaştırdı. Bütün oyuncularımızın bir hedefi var. Bu hedefe ulaşabilecek ortam hazır, haksız yabancı sıkıntımızdan dolayı oyuncularımızın hepsi şu anda süre alıyor. Ligde 5 hafta geçti, hepsi büyük keyif almaya başladılar, maçlarda inanılmaz bir mücadele sergiliyorlar. Takım ve kendileri için büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar. Bu da uzun süreli gelişimimizi kısa süreyi indirdi. Ancak henüz daha 5 maç oynadık, el ettiğimiz çok şey var ama hiçbir şey yok. Zirvede olmak çok güzel ancak orada kalmak çok zor. Burada sürekliliği sağlamak çok kıymetli Biz savaşamaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Beli takviyeler olabilir ama olmazsa da biz Konyaspor’uz. Hangi şartta olursa osun elimizden gelen mücadeleyi sonuna kadar yapacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.