Potada zorlu sınav

Potada zorlu sınav
Dev Kartallar, bugün Abdi İpekçi Arena’da Galatasaray ile karşılaşıyor. Son haftalardaki kötü gidişini deplasmanda alacağı galibiyetle sonlandırmak isteyen temsilcimizde hedef sürpriz bir galibiyet elde etmek

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde 8. hafta heyecanı yaşanırken temsilcimiz Torku Konyaspor, bugün lider Galatasaray karşısına çıkıyor. İstanbul deplasmanında sürpriz peşinde olacak Dev Kartallar, alacağı güzel sonuç ile evinde dönmeyi hedefliyor. Hafta başından bu yana hazırlıklarını tam kadro sürdüren yeşil-beyazlılar, zorlu maça hazır durumda. İki haftadır istediği sonuçları elde edemeyen temsilcimiz yeniden çıkış arıyor. Özellikle deplasman performansı daha iyi olan Dev Kartalların hedefi hanesine bir galibiyet daha eklemek.

“EN İYİSİ OLACAK”

Torku Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Görgülü, Galatasaray Odeabank karşısında galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti. Sezona iyi başladıkları ancak son iki haftada üst üste yenilgiler alarak sıkıntılı bir süreç yaşadıklarına değinen Görgülü, “Büyük bütçelerle ve üst düzey kadrolarla aynı arenada mücadele veriyoruz. Zaman zaman bu tip düşüşler yaşamamız normal. Önemli olan hemen toparlanarak ve iyi basketbol oynayarak ihtiyacımız olan puanlara ulaşmak. Bugün Galatasaray Odeabank ile çok zorlu bir maça çıkacağız. Rakibimiz, ligde liderliği elinde bulunduran ve Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’da da hedefleri olan bir takım. Bu zorlu deplasmanda takımımızın en iyi mücadeleyi vereceğine inanıyoruz” dedi. 

19.00’DA BAŞLAYACAK

Galatasaray Odeabank-Torku Konyaspor arasındaki maç Abdi İpekçi Arena’da oynanacak ve karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. NTV Spor’dan naklen yayınlanacak zorlu mücadeleyi ise Emin Moğulkoç, Halil Baldemir, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek. Öte yandan karşılaşma öncesi oyuncuları ile bir toplantı yapan başantrenör Aziz Bekir, yeşil-beyazlı takımdan ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını istedi. Bekir, Galatasaray karşısında takımdan en az hata yaparak oynamalarını istedi. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.