"Prandelli kalsaydı ben gidecektim!"

"Prandelli kalsaydı ben gidecektim!"
Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatın ardından takıma gelen Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra alınan Konyaspor galibiyetiyle Galatasaray rahat bir nefes aldı. Sarı-Kırmızılı ekibin formda oyuncusu Emre Çolak eski hocası Cesare Prandelli'nin ardından itirafta b
Hamza Hamzaoğlu'nun ilk maçı olan Eskişehir karşılaşmasıyla yeniden süre almaya başlayan Emre Çolak, formanın hakkını verdi.Futbolunu da Torku Konyaspor'a attığı şıkgolle süsledi.
 
'NE ZAMAN ÇIKACAĞIM?'
 
Emre Çolak, başarısının sırrı olarak Prandelli'nin gidişini ve Hamza Hamzaoğlu'nun gelişini gösterdi: "Prandelli kalsaydı ben gidecektim. Hamza Hoca bana güven veriyor. O banagüvendikçe ben daha istekli oynuyorum. Prandelli zamanında oyundan ne zaman çıkacağım diye süreye bakıyordum..."
 
ARTIK ADALET VAR
 
Emre Çolak, Konya maçının 23. dakikasında golü attıktan sonra hocası Hamza Hamzaoğlu'na koştu. Emre gol için, "Golü hocama armağan ettim çünkü beni takıma kazandıran o... Ayrıca oynayan oynamayan herkes mutlu çünkü adalet var. Herkes biliyor ki iyi olan oynayacak" ifadelerini kullandı.
 
 
Sadece Emre değil; tüm takım yeni hoca Hamza Hamzaoğlu'yla farklı bir yapıya büründü... Prandelli döneminde 10 lig maçında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alınırken rakip filelere 12 gol gönderildi. Hamzaoğlu yönetiminde ise 2 lig maçında atılan gol sayısı 7.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.