Prandelli ve İsmail Kartal'dan açıklama

Prandelli ve İsmail Kartal'dan açıklama
Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi her iki takımın teknik direktörü Prandelli ve İsmail Kartal soruları yanıtladı.

Prandelli'nin konuşmasından satırbaşları;

- Birkaç gündür derbi havasına girdik, herkes sıkı bir şekilde çalışıyor. 

- Çok özel bir buluşmaydı başkanımız bizimleydi. Başkanımız önce taraftarı sonra kendisi için kazanmaları gerektiğini söyledi. Başakanın bu ziyareti bize moral oldu.

- Önümüzde büyük bir derbi var başkanlık değişimi gibi bazı durumları maçlara konsantre olduğumuz için bazen unutabiliyoruz. Bizim için öncelik iyi hazırlanmak ve kazanmak.

- Yarına konsantre ve hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz ve bunu yarın sahaya yansıtacağız.

- Bu çok büyük bir derbi beklentilerin yüksek olması sebebi ile büyük bir heyecan. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var, bizi yalnız bırakmasınlar.

- Maçların kaderini değiştirmek için, önde olmak ve pozisyon bulmak gerekiyor ve kaleye çok yakn olmak gerekiyor. 

- Burak Yılmaz, bugün ısınmaya bizimle çıktı. Son durumu yarın netleşecek umarım oynayabilir ona çok ihtiyacımız var. Kendisi de oynamayı çok itiyor. 

- Birinci maçta kondüsyonumuz eksikti, uzatmaları gayet iyi çıkardık. Fenerbahçe 'de 3 yıldır birlikte oynayan oyuncular var. Yarın biz de çok iyi olduğumuzu sahaya koyacağız.

- Öncelikle İsmail Kartal'a iyi şanslar diliyorum, güzel bir maç olmasını diliyorum. Yarın umut ediyorum kazanabiliriz.

- Sneijder orta sahanın her bölgesinde oynayabilen bir oyuncu. Hollanda milli takımında da bunu gösterdi. Arjantin maçında Messi'ye iyi markaj uygulamıştı. Yarın ve sonraki günlerde de Sneijder'i farklı bölgelerde görebilirsiniz.

- Mesajım tüm taraftara ve takıma terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz.

İşte İsmail Kartal'ın konuşmasından satırbaşları;

- Prandelli'ye teşekkür ediyorum. Ona başarılar diliyorum. Yeni yeni ülkemizin futbolunu tanıyor. Kendisine Türkiye 'de ve Galatasaray 'da başarılar diliyorum

- Süper Kupa finalinde iyi organize ve konsantre olmuştuk. İki senedir kupayı alamamıştık kupayı kazanmamız yeni sezon öncesi çok önemiydi. Oyun olarak takımın performansı beni çok mutlu etmişti. Sezona iyi başladık fakat Akhisar mağlubiyeti bizi çok üzdü. Konya maçı yeniden dirilmemize neden oldu. 10 kişiyle verdiğimiz mücadelede kazanarak sahadan ayrılmamız bizim için büyük bir moral oldu. Milli maçlardan sonra oyuncularım biraz eksik geldi, Gökhan Gönül grip olarak gelmişti. Oyuncularımla sık sık toplantı yapıyorum kaybettiğimiz maçların geride kaldığını ne olursa olsun yarınki Galatasaray maçına hazır olmamız gerektiğini belirtiyorum. 

- Talihsiz bir dönemde de olsak bizim görevimiz durum ne olursa olsun oyuncularımızı motive etmeye çalışıyoruz. Rakip takımı iyi analiz ederek oyuncularımıza anlatmaya çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz analizler sonrasında geliştiğimizi görebiliyoruz bu da beni çok mutlu ediyor. Bu gelişmişlik skorlara yansırsa bir sorun kalmayacak.

- Çok net söylüyorum Fenerbahçe'de 2.5 aydır teknik direktör olarak görevdeyim ve ben bu oyuncu kardeşlerimle çalışmaktan gurur duyuyorum. Ben onları anlıyorum, onlar beni anlıyor. Onların mutlu olması ve gelişmesi beni çok mutlu ediyor. Bu yolda devam edeceğiz çok çalışıyoruz, çok çalışacağız. Bu oyuncularımla gurur duyuyorum, oynayan oynamayan herkes birbirine saygı duyuyor ve en önemlisi ben tüm oyuncularıma saygı duyuyorum.

- Ben bu camianın çocuğuyum. İnşallah bu sene 4. yıldızı takıp taraftarımıza armağan etmek istiyorum. 

- Heyecanlıyım, futbolcuyken sadece kendini düşünüyorsun karşında kim olacak ne yapacağız diye. Ama şimdi tüm takımı düşünüyorum, Futbolculukla teknik direktörlük arasında büyük fark var. Kafamda sanal olarak bu maçı yaşıyorum, oynuyorum. 

- Umarım centilmence bir maç olur, derbiye yakışır güzel bir maç olsun.

- Biz bir takımız her hafta rakipleri iyi analiz ediyoruz ona göre bir 11 hazırlıyoruz. Biz de zorlandık takımı kurarken. İnşallah orda alnımızın akıyla sahadan ayrılacağız. Emenike iyi istirahat ederek yarınki maça hazır olacağını düşüyorum.

- Oğlum Emre beni çok özlüyor, eşim arada eve gel diyor ama bir eşiği geçene kadar böyle sıkı çalışmaya devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.