Prekazi, Beşiktaş için Galatasaray'ın kazanmasını istiyor

Prekazi, Beşiktaş için Galatasaray'ın kazanmasını istiyor
Galatasaray'ın eski futbolcusu Prekazi: "Beşiktaş için derbide Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Eskiden de Beşiktaş'ı severdim, şimdi de seviyorum"

Eski Galatasaraylı futbolcu Cevad Prekazi, yarın oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine ilişkin, "Beşiktaş için tüm kalbimle Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

Derbi öncesinde AA muhabirine değerlendirmede bulunan eski futbolcu, aldığı sonuçlara bakıldığında Galatasaray'ın bu yıl pek iyi gitmediğini ancak derbide kalbinin sarı-kırmızılı takımın kazanmasından yana olduğunu söyledi.

Galatasaray'da 1985-1991 yıllarında forma giyen Prekazi, "Bir Galatasaraylı olarak, Beşiktaş için tüm kalbimle Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Çünkü Beşiktaş şampiyon olursa güzel olacak." dedi.

Beşiktaş'ın bu sezon iyi futbol oynadığını kaydeden Prekazi, "Çok iyi bir hocaları ve genç bir takımları var." diye görüş belirtti.

Prekazi, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapan önemli bir teknik adam olduğunu vurgulayarak, "Derbide önemli olan Galatasaray'ın kaybetmemesi. Tüm kalbimle Beşiktaş'ın şampiyon olmasından yanayım. Eskiden de Beşiktaş'ı severdim, şimdi de seviyorum. Tabii Galatasaray'dan sonra. Galatasaray her zaman önce geliyor." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.