Protokol tribünü de yıkılıyor

Protokol tribünü de yıkılıyor
Konya Atatürk Stadyumu'nda, tarihe anı olarak korunacağı açıklanan protokol tribünü için de yıkım kararı çıktı

Konya Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde yıkımı devam eden Konya Atatürk Stadyumu’yla ilgili bir gelişme paylaşmıştı. Stadyumla ilgili olarak, yeşil zemin, ana girişteki tarihi kemer ve protokol tribününün tarihe anı olarak korunacağı belirtilmişti. Fakat gelinen son noktada, yapı güvenliği nedeniyle protokol tribünün de yıkılması kararlaştırıldı.

‘BUGÜNE KADAR NASIL KALMIŞ’

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Atatürk Stadyumu’yla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Protokol tribününün sağlam olmadığı ortaya çıktı. Hatta bugüne kadar nasıl kalmış hayret ettik” ifadelerini kullandı.

YEŞİL ZEMİN, KAFEM OLACAK

Konya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Stadyumu’nun çimleriyle ilgili olarak da açıklama gerçekleştirdi. Belediye, çimlerin korunarak geleceğe taşınacağını belirtti. Yine açıklamanın devamında, belediyeye ait Kafem işletmelerinin birisinin de bu zemin üzerinde yer alacağı ifade edildi.

YENİ BİNA YAPILMAYACAK

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Stadyumu’nun yerine yapılacak Millet Bahçesi’nde, herhangi bir yapı bulunmayacak.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum