Protokolden Konyaspor'a Samsun maçı öncesi moral ziyareti

 Muhabir
Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan Konyaspor'a moral ziyareti

Süper Lig’in 17. hafta maçında 21 Aralık Perşembe günü saat 17.00’de Yılport Samsunspor’a konuk olacak Tümosan Konyaspor, hazırlıklarına devam etti. Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan Samsunspor maçı öncesi Konyaspor'a moral ziyareti yaptı.

manset-1.png

ÖZKAN: KONYALILAR SİZE DUA EDİYOR

Kayacık Tesisleri'ndeki moral ziyaretinde Vali Vahdettin Özkan, "Bütün Konyalılar sizi çok seviyor ve sizlere çok dua ediyor. Teknik heyetiniz ve yöneticileriniz sürekli koşturma halindeler. Bizlerle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Ticaret ve Sanayi Odamızla ve bakanlarımızla irtibat içerisindeler. Bizler de üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Birlik beraberlik ve dayanışma ortamı içerisinde hedef uçacağız" dedi.

manset-4.png

ALTAY: KONYA ARKANIZDA

Konya'nın tüm kurumlarıyla Konyaspor'un arkasında olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Konya her alanda büyük bir güçlü bir şehir. Bu sezon biraz zorlu bir sezon geçiyor bizim için. Ama bunu aşacağınıza inanıyorum. Yeni başkanımız ve yönetim kurulu maddi ve manevi sorunları aşmak için büyük bir çaba sarf ediyor. Konya’nın tüm kurumları olarak yönetimimizin yanındayız. Perşembe günkü Samsun maçında yeni bir çıkış yapacağınıza inancımız tam. Teknik direktörümüz ve futbolcularımızın bu kapasitesinin olduğunu biliyoruz. Size bir moral ziyareti yapmak istedik. Tüm Konyalıların arkanızda bir güç olduğunu bilerek sahaya çıkmanızı istiyoruz. En iyisini yapacağınızı biliyoruz. Perşembeyi Konyalılara bayram hale getirin. Başarılar diliyoruz” diye konuştu.

manset-3.png

KORKMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ederek, "Ailemizin büyükleri olarak bugün Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız bizlerle birlikteler. Taraftarımız da bugün burada takımımızın yanına gelerek, güzel bir aile olduğumuzu gösterdiler. Konya olarak inşallah mutlu bir aile olmak istiyoruz." diye konuştu.

Vali Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir süre antrenmanı takip etti. Ziyarette yeşil-beyazlı taraftarlar da yer aldı. Taraftarlar tezahüratlarla takıma destek verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.