PTT 180 Yaşında

PTT 180 Yaşında
23 Ekim 1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT)180. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

23 Ekim 1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT)180. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Konya PTT Başmüdür Vekili Mustafa Çalışkan ve müdür yardımcıları, PTT’nin Kuruluşunun 180. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Konya Vali Yardımcısı Kaya Çelik’i ziyaret etti. Daha sonra PTT Başmüdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

 

ÇALIŞKAN: HİZMET ÇEŞİTLİLİĞİMİZİ HER GEÇEN GÜN ARTIRIYORUZ

Konya PTT Başmüdür Vekili Mustafa Çalışkan ve Başmüdür Yardımcıları, düzenlenen basın toplantısı ile yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. PTT Konya Başmüdür vekili Mustafa Çalışkan, "İki asra yakın tarihi tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran PTT olarak, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarımızı, kalite ve güvenli hizmet anlayışıyla da ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. PTT 43 bini aşkın çalışanımız ve 5 bini askın hizmet noktamız sayesinde Türkiye’nin h0er köşesinde vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz.Her geçen gün kendini ve hedeflerini geliştiren PTT ailesi olarak, ülkemizi her alanda temsil etme anlayışımızı sürdürürken, 2023 hedeflerimize de sağlam adımlarla ilerliyoruz” dedi.

180’İNCİ MÜŞTERİYE ÖDÜL

Basın açıklamasın ardından PTT Başmüdürlüğü altında yer alan PTT Alâeddin Şubesinde 180’inci müşteriye düzenlenen mini bir etkinlikle çeşitli hediyeler verildi.Daha sonra ise Telgrafçı Ahmet Hamdi Martonaltı’nın Konya Musalla mezarlığında bulunan kabri ziyaret edildi. Burada yapılan etkinlikte ilk önce mezara çiçek konuldu ve ardından dua yapılarak program sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.