PTT’nin Kuruluşunun yıldönümü Konya'da kutlandı

PTT’nin Kuruluşunun yıldönümü Konya'da kutlandı
 Editör
23 Ekim 1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nın 183. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da Mustafa Çalışkan, çeşitli etkinliklerle bu özel günü kutladılar.

PTT’nin 183. kuruluş yıldönümü Konya’da organize edilen çeşitli etkinliklerle kutlandı. PTT Alaeddin Başmüdürlüğüne işlem yaptırmak için gelen bin müşteriye ise günün anlam ve önemine binaen çeşitli hediyeler verildi. Diğer bir etkinlikte ise Telgrafçı Ahmet Hamdi Martonaltı’nın Konya Musalla mezarlığında bulunan kabri ziyaret edildi ve dualarla anıldı.

23 Ekim 1840 yılından bu yana kesintisiz bir şekilde hizmet veren Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'nın 183. kuruluş yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Konya'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konya PTT Başmüdür Mustafa Çalışkan ve müdür yardımcıları, PTT’nin Kuruluşunun 183.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Konya PTT Başmüdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu

mudur-mustafa-caliskan.jpg

Konya PTT Başmüdürü Mustafa Çalışkan ve Başmüdür Yardımcıları, düzenlenen basın toplantısı ile yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi. PTT Konya Başmüdür Mustafa Çalışkan, İki asra yakın tarihi tecrübesiyle birleştiren, geçmiş ve gelecek arasında uzanan bir köprü kuran PTT olarak, yenilikçi bakış açısıyla, teknolojik yatırımlarımızı, kalite ve güvenli hizmet anlayışıyla da ürün ve hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alarak posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık gibi sektörlerde ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz.

Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında yenilikçi çözümler ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmaya geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz. 81ilde toplu taşımada ve birçok yerde kullanılması planlanan Türkiye kart gibi hizmetlerde de süreci yakından takip ederek çalışmaların verimli şekilde ilerlemesine destek olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi

Basın açıklamasın ardından PTT Başmüdürlüğü altında yer alan PTT Alâeddin Şubesinde hizmet almaya gelen bir PTT müşterisine düzenlenen mini bir etkinlikle çeşitli hediyeler verildi.

Daha sonra ise Telgrafçı Ahmet Hamdi Martonaltı’nın Konya Musalla mezarlığında bulunan kabri ziyaret edildi. Burada yapılan etkinlikte ilk önce mezara çiçek konuldu ve ardından dua yapılarak program sona erdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.