PÜİS Sağlıklı ve Güvenli Hizmet Devam Ediyor

PÜİS Sağlıklı ve Güvenli Hizmet Devam Ediyor
Petrol ürünleri İşverenler Sendikası Konya, Akşehir ve Karaman illerinde toplam 700 akaryakıt ve LPG istasyonuyla müşterilere sağlıklı ve güvenle hizmet vermeye devam ediyor

Petrol ürünleri İşverenler Sendikası Konya, Akşehir ve Karaman illerinde toplam 700 akaryakıt ve LPG istasyonuyla müşterilere sağlıklı ve güvenle hizmet vermeye devam ediyor. Petrol ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Konya Şube Başkanı Ahmet Çöğen, sendikaya bağlı üyelerin Akaryakıt ve LPG istasyonlarında müşterilere Türk Standartları Enstitüsü (TSE) standartlarında hizmet verdiklerini belirtti.

GÜVENLİ BİR HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Çöğen, Konya, Aksaray ve Karaman illerinde ki PÜİS üyelerine bağlı olarak 700 LPG ve Akaryakıt istasyonuyla müşteri memnuniyetini kazandıklarını belirterek “Güler yüzlü akaryakıt pompacılarımızla, market görevlilerimizle ve hijyenik tuvaletlerimizle müşterilerimize son derece güvenli bir hizmet vermekten gurur duyuyoruz” diye ifade konuştu.

MÜŞTERİ ÖNCE KALİTE VE GÜVEN ARIYOR

Müşterilerin öncelik olarak kalite, güven ve iyi hizmet aradıklarını söyleyen Çöğen “Pandemi sürecinde, PÜİS istasyonlarının tamamı dezenfekte edilerek bu süreci sağlıklı bir şekilde yönetmiştir, insanlar bu zorlu süreçte 24 saat açık olan marketlerimize koştular, müşterilerimizin gösterdikleri güven duygusundan dolayı ve PÜİS çalışanlarına müşterilere sağladıkları sağlıklı, güvenli, kalite ve iyi hizmet için teşekkür ederiz” dedi. (Esra Örengül)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.