Pursaklar'da down sendromlu çocuklara eğitim merkezi

Pursaklar'da down sendromlu çocuklara eğitim merkezi
ANKARA (AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, belediye tarafından down sendromlu çocuklar için yaptırılan eğitim merkezi yarın açılacak.Belediyeden yapılan...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, belediye tarafından down sendromlu çocuklar için yaptırılan eğitim merkezi yarın açılacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde 20 down sendromlu çocuğun eğitimine başlanan Nezaket Eğitim Merkezi'nin açılış öncesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşaviri Kenan Önal'a makamında ziyarette bulundu.

Çetin, ziyaretinde Önal'a merkez hakkında bilgi vererek, yarın yapılacak tesisin açılışına davet etti.

Belediyenin projelerinin çok anlamlı olduğunu belirten Önal, "Belediye Başkanımız Selçuk Bey'e teşekkür ediyorum. Böyle bir hizmeti düşünmek ve bunu uygulamaya koymak çok önemli. Pursaklar çok şanslı. Yarınki açılışa katılarak ailelerle ve çocuklarla bir araya gelmek beni mutlu edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.