Pursaklar’da İngilizce ve diksiyon kursları sona erdi

Pursaklar’da İngilizce ve diksiyon kursları sona erdi
ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde açılan İngilizce ve diksiyon kursunu başarıyla tamamlayan 39 kadın sertifikalarını aldı.Belediyeden...

ANKARA (AA) - Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde açılan İngilizce ve diksiyon kursunu başarıyla tamamlayan 39 kadın sertifikalarını aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hüma Sultan Hanım Evi'nde kadınlara yönelik spordan sanata, eğitimden kültüre birçok alanda kurs veriliyor.

Hayata geçirilen projelerle kadınlara mutlu bir yaşam sunulan hanım evlerinde birbirinden güzel kurslarla kadınlar meslek sahibi oluyor. Bu kurslara katılan kadınlar aldıkları teorik bilgileri uygulamaya koyarak kendilerini geliştiriyor. Elde ettikleri mesleklerle iş hayatına atılan hanımlar, aile ekonomisine de katkı sunuyor.

Hanım evlerinde sunulan hizmetlerden biri olan İngilizce ve diksiyon kurusuna katılan 39 kadın daha sertifika sahibi oldu. Kurs bitirme belgelerini alan kadınlar, yiyecek ve içecekle başarılarını kutladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.