RAFADAN TAYFA 3 DAHA İDDİALI

RAFADAN TAYFA 3 DAHA İDDİALI
İkinci filmiyle animasyon film seyirci rekorunu kıran Rafadan Tayfa serisinin üçüncü halkası için hazırlıklar başladı

İkinci filmiyle animasyon film seyirci rekorunu kıran Rafadan Tayfa serisinin üçüncü halkası için hazırlıklara başladıklarını ifade eden filmin yapımcı ve yönetmeni İsmail Fidan, Box Office Türkiye'ye yaptığı açıklamada, "Göbeklitepe" ile kendi kategorilerinde önemli bir başarıya imza attıklarını, hala vizyonda olan filmin 3,5 milyona yaklaşan gişe rakamıyla sinema seyircisinden tam not aldığını belirtti.

Sinema sektörünün 2019'un ilk yarısında yüzde 45,1'lik bir seyirci kaybı yaşadığını hatırlatan Fidan, sürecin hem kendileri hem de diğer yapımcıları zorladığını ancak 27 Aralık'ta vizyona giren "Göbeklitepe"nin sektör için umutları tazelediğini aktardı.

Fidan, televizyon ve sinema seyircisinin farklı motivasyonlarının bulunduğuna dikkati çekerek, "Rafadan Tayfa çizgi serisinin TRT Çocuk’taki başarı grafiğini, beyaz perde ile taçlandırmak için çok çalıştık. Televizyondaki başarınız sinema seyircisi için önemli bir kriter; ancak tek motivasyon değil. Bu noktada sinema seyircisi, her anlamda sizden çok daha güçlü performans bekliyor." değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.