Ragbide tarihi başarı

Ragbide tarihi başarı
Konyalı sporcu Muhammed Hamza Çelik'in de yer aldığı U18 Ragbi Milli Takımı Avrupa ikincisi oldu.

Konyalı sporcu Muhammed Hamza Çelik'in de yer aldığı U18 Ragbi Milli Takımı Avrupa ikincisi oldu. 23-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Letonya'da yapılan Ragbi Europa 7'li Erkekler Trophy müsabakalarında Milli Takım ilk kez finale yükseldi. Finalde İsviçre’ye 34-12 mağlup olan milliler turnuvayı ikinci bitirdi.

ragbi-3.jpg

Türkiye Ragbi Federasyon Başkanı Murat Pazan, “Son yıllarda popüler olan rugby sporu, ülkemizde de ilgi görmeye başladı. U18 ekibimizin başarısı da bunun bir göstergesi oldu. Trophy serisinde Avrupa ikincisi olan ve 2023 Avrupa Şampiyonasına yükselen milli takımımızı tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ragbi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.